Select Page

Etelä-Pirkanmaan Vihreät ry nimitti  30.6.2020 vuoden 2021 kuntavaaleihin ehdokkaita. Ehdokkaita nimettiin Akaaseen kuusi ja Urjalaan kaksi. Ehdokkaita julkaisemme lisää sitä mukaan, kun seuraavat ehdokkuudet varmistuvat.

Vihreässä päätöksenteossamme on painottunut tietoon perustuva, ihmis- ja luonnonläheinen politiikka. Olemme pyrkineet tuomaan keskusteluun nykyaikaista ja modernia otetta sekä analyyttista asennetta. Tätä samaa linjaa tulemme jatkamaan seuraavallakin kaudella. Tavoitteenamme on olla vahvasti mukana edistämässä ja kehittämässä viksua Akaata sekä hyvinvoivaa ja viihtyisää Urjalaa.

“Olemme hyvin iloisia, että voimme jo nyt julkaista muutaman kuntavaaliehdokkaamme nimet. Taidamme olla ensimmäinen puolue Akaassa ja Urjalassa.”, iloitsee Etelä-Pirkanmaan Vihreät ry:n puheenjohtaja Antti Orava.

Nimetyt ehdokkaat kunnittain ovat:

AKAA

  • Hanni Joronen
  • Kati Kuusisto
  • Katri Kuusisto
  • Jaakko Naakka
  • Hilu Toivonen-Alastalo
  • Timo Vepsäläinen

URJALA

  • Ida Lassila
  • Jami Susijärvi